maanantai 12. syyskuuta 2011

Luovuutta paketointiin


Paketointi on naurettavan helppoa, otetaan sopiva sekoitus palveluita tai tuotteita ja muodostetaan niistä valmiiksi pureskeltuja, erilaisia ja eri hintaisia kokonaisuuksia. Paketoinnin kautta asiakkaan ostaminen helpottuu, koska joku on miettinyt jo valmiiksi yhteensopivia palveluelementtejä hänen ostettavakseen.

Vuokramökin asiakas pääpiirteissään osaa valita itse. Tosin olethan majoitusyrittäjänä toki paketoinut majoitusvaihtoehdotkin tietynlaisiin muotteihin jo tilojen rakennusvaiheessa. Jokainen "majoituspaketti" sisältää eri määrän majoitustilan tarjoamia ominaisuuksia. Toisessa mökissä on taulu-tv ja kylpytynnyri, kun taas toisessa ehkä matkatelkkari ja ulkovessa.

Vaan kun asiakas kysyy vuokramökin kylkeen oheispalveluja, aktiviteetteja, ruokailuja tms. Ei auta vastata, että me järjestämme mitä vaan haluatte

Nimittäin asiakas ei tiedä mitä hän haluaa

Kun taas olet oheispalvelusi paketoinut valmiiksi kauniiseen pakettiin, jokainen voi löytää antamistasi vaihtoehdoista hänelle parhaiten sopivan. Asiakkaan valinta ja ostaminen helpottuu. Ja kas kummaa, myös sinun työsi yrittäjänä helpottuu, kun ei joka kerta tarvitse miettiä kaikkea alusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti